Product Tag - Exploratori

Exploratori produse

 • Trussa alcool sanitar 500 ml

  0 din 5
  Alcoolul sanitar Trussa Care for all este un produs biocid, recomandat ca dezinfectant de uz extern, cu activitate bactericida si fungicida de baza.
  Numai pentru uz extern.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa apa oxigenata 3% 200 g

  0 din 5
  Apa oxigenata Trussa Care for all este indicata in tratarea diverselor afectiuni dermatologice si infectii cutanate.
  Este recomandata ca dezinfectant local, antiseptic, antimicrobian sau decolorant pentru piele si par.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa fasa tifon 10cm x 10m

  0 din 5
  Fasa Trussa Care for all este fabricata din 100% bumbac si asigura un inalt grad de fixare a pansamentelor si absorbtie a eventualelor fluide care traverseaza pansamentele.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa Fasa tifon 20cm x 10m

  0 din 5
  Fasa Trussa Care for all este fabricata din 100% bumbac si asigura un inalt grad de fixare a pansamentelor si absorbtie a eventualelor fluide care traverseaza pansamentele.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa gel antibacterian 85 ml

  0 din 5
  Gelul antibacterian Trussa Care for all este ideal pentru dezinfectarea mainilor, atunci cand nu ai la indemana apa si sapunul.
  Gelul ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind eficient chiar si impotriva Escherichia Coli (E.Coli).
  Formula cu uscare rapida nu lasa o senzatie lipicioasa pe maini, in timp ce continutul de glicerina si aloe vera iti catifeleaza mainile.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa rivanol 0,1% 200 g

  0 din 5
  Rivanolul Trussa Care for all este indicat in tratarea piodermitelor, eczemelor infectate si dermatitelor micotice.
  Este recomandat ca dezinfectant, antiseptic, micostatic sau bactericid neiritant, netoxic.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa servetele umede antibacteriene 15 buc

  0 din 5
  Servetelele umede antibacteriene Trussa Care for all curata si improspateaza delicat pielea, lasand-o hidratata si catifelata, datorita formulei imbogatita cu vitamina E.
  Servetelele Trussa Care for all sunt hipoalergenice si nu contin alcool sau parabeni.   Produs disponibil in farmaciile: 
 • Trussa unguent balsamic cu extract de galbenele 20 g

  5.00 din 5
  Unguentul cu extract de galbenele Trussa Care for all are proprietati cicatrizante, emoliente, antiinflamatoare si epitelizante.   Produs disponibil in farmaciile: 
15% Discount la abonare
Fii parte din Comunitatea TRUSSA!
Ma abonez

Discountul de 15% se acorda doar pentru abonari noi. Daca esti deja in baza noastra de date, nu vei primi codul de discount. Promotia este valabila pentru o singura tranzactie si nu se cumuleaza cu alte promotii aflate in desfasurare sau cu beneficiile cardurilor de fidelitate.